FIT IN SIGNS

GRUPPETRÆNING FOR DØVE OG HØREHÆMMEDE
IMG_0290

FIT IN SIGNS er gruppetræningsforløb kun for døve og hørehæmmede. Sammen med op til 7 andre døve/hørehæmmede får du altid komplette træninger 2 gange om ugen. Du træner efter dit eget træningsprogram, som bliver opdateret hver 4. uge. Vi har derfor 100% fokus på dit mål ud fra dit nuværende niveau og tilpasset dine begrænsninger og præferencer. Du får således alle fordelene ved personlig træning i et socialt og motiverende miljø sammen med andre døve og hørehæmmede.

TRÆNINGEN starter hver gang med en kort, specifik opvarmning. Vi arbejder med forskellige øvelser med det formål at udforske nye bevægelsesmønstre, forbedre din koordineringsevne, stabilitet og generel kropsbevidsthed. Efter opvarmningen har du selv 30-40 minutter til at udføre øvelserne i dit træningsprogram. Jeg står klar til at spotte, vejlede og støtte dig og de andre på holdet. Træningen slutter af med en fælles “finisher”, hvor vi primært har fokus på at arbejde med høj puls. Finisheren er ofte inspireret af crossfit, men tilpasses alle niveauer.

LOKATION Alle gruppetræninger foregår i mit lukkede trænings-studie, Klub Skov, Trekronergade 149A, stuen, 2500 Valby. Kontakt mig for mere info.